Babysalmesang

Mors og fars stemme er noget af det første og vigtigste, det lille barn lærer at kende. Derfor er det på en særlig måde dejligt at synge sammen med sit barn.

Få gode ideer til at synge med og for dit barn og nyd nærværet og øjenkontakten med dit barn når du deltager i babysalmesang. Det foregår i kirken, hvor børnene er i centrum. Det er også en god begyndelse og hjælp til dåbsoplæring for de allermindste.

Det har ingen betydning om du kan synge rent eller ej, det kommer først og fremmes an på, at du får en god og anderledes oplevelse sammen med dit barn.

Efter ca. 40 min. går vi over i konfirmandhuset og får kaffe eller te til lidt kiks og frugt.

Babysalmesang er et tilbud til babyer fra ca. 3 til 10 måneder og deres mor eller far eller evt. bedsteforældre. Det foregår torsdage formiddage kl. 10.30 med start den 7. marts og forløber over 8 gange.

Babysalmesang begynder igen torsdag den 7. marts kl. 10.30 og forløber over 8 gange.

Det er gratis at deltage.

Babysalmesangen ledes af Vibeke Oslo Rasmussen og Christa Rosenlund Meilandt

Yderligere oplysninger :

Vibeke 22363867

Christa 60646403

tilmelding til Christa på mail: organist@hjordkaerkirke.dk