24/11 – Sidste s. i kirkeåret

kl. 10.30 Robert Standgaard Andersen

1/12 – 1. s. i advent

kl. 10.30 Robert Standgaard Andersen

Åbne Døre – om kristnes vanskelige kår andre steder i verden

22. november 2019 kl. 9.30
Forfølgelserne af kristne rundt om i verden er større, end vi aner. Det samme, som vi fejrer frit og uden modstand søndag efter søndag, det kan andre steder koster liv og førlighed eller kontakten til familien. Åbne Døre er en organisation, som arbejder med at støtte de forfulgte kristne og oplyse om deres kår hjemme i Danmark. Sognepræst Kim Legarth ved Haderslev Domkirke sidder i ledelsen for Åbne Døre og kommer forbi og fortæller, også ting, som man egentlig hellere ville være uvidende om. Men kom og lær, og hør om andre, som misunder os vores frihed.

Syng julen ind

Torsdag den 5. december kl. 19.00 i kirken.

AdHockor fra Bjolderup/Uge og Hjordkær vil i samarbejde med organist Anette Mouritsen og Christa Meilandt synger julen ind. Der vil også være fællessang.

Bagefter er menighedsrådet vært med kaffe og æbleskiver i missionshjemmet.

Alle er velkommen