31/3 – Midfaste

kl. 9.00 Judith Legarth

Fredagscafe

Fredag den 29. marts kl. 9.30

Nødhjælp til Balkan. Med udgangspunkt i Brændstrup her i Sønderjylland sender Dansk Balkanmission nødhjælp til Romalandsbyer på Balkan. Kom og hør om arbejdet for dem, der ofte kaldes sigøjnere, og det med stærkt nedladende tonefald. Vi skal nemlig møde en organisation, som hjælper dem i stedet for at tale grimt om dem.

Påske

Påskens gudstjeneste i Hjordkær Kirke:

Palmesøndag: 14. april kl. 10.30 – familiegudstjeneste

Skærtorsdag: 18. april kl. 19.30 – påskemåltid kl. 16.30

Langfredag: 19. april kl. 10.30 – kor medvirker

Påskedag: 21. april kl. 10.30 – efterfølgende champagne i præstegården

2. påskedag: 22. april – ingen gudstjenste

Fredagscafe

Fredag den 26. april kl. 9.30

Mød Dietrich Bonhoeffer, en tysk præst, som i krigens sidste dage i 1945 blev henrettet. Vi skal sammen se filmen ”De sidste skridt”, og mon ikke vi får brug for at tale lidt om filmen bagefter?

Fredagscafe og menighedsmøde

Fredag den 24. maj kl. 9.30

Vi synger foråret og sommeren ind med en sangdag. Højskolesangbogen kommer på bordet og på læberne. Der kommer et par små oplæg om nogle sange, som vi planlægger at synge, men alle andre skal også have lov at komme med forslag. Vores organist og præst planlægger og afholder arrangementet sammen.

Menighedsrådet afholder ved denne formiddagscafe menighedsmøde med en kort redegørelse for sidste års regnskab og det kommende års budget. Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.

Der vil være kaffe på kanden og tid til spørgsmål.