19/5 – 4. s. e. påske

kl. 10.30 Robert Strandgaard Andersen

Fredagscafe og menighedsmøde

Fredag den 24. maj kl. 9.30

Vi synger foråret og sommeren ind med en sangdag. Højskolesangbogen kommer på bordet og på læberne. Der kommer et par små oplæg om nogle sange, som vi planlægger at synge, men alle andre skal også have lov at komme med forslag. Vores organist og præst planlægger og afholder arrangementet sammen.

Menighedsrådet afholder ved denne formiddagscafe menighedsmøde med en kort redegørelse for sidste års regnskab og det kommende års budget. Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.

Der vil være kaffe på kanden og tid til spørgsmål.

Spaghettigudstjeneste

Fredag den 14. juni er der spaghettigudstjeneste i teltet i kirkeskoven.

Spaghettigudstjenester starter kl. 17.00, og efter en kort gudstjeneste spiser vi sammen. Vi er færdige kl. 18.30, så alle kan nå hjem til Disneysjov, eller hvad weekenden ellers byder på. Tilmelding til den 14. juni er ikke nødvendig. Kom og vær med.

Dannebrogs 800-års jubilæum 15. juni 2019

Vi i sognets menighedsråd vil gerne være med til at markere 800 år for flaget. Men vi vil ikke gøre det alene, så derfor opfordring vi alle at tage del i dagen.

Vi har gjort nogle tanker om, hvordan vi kan markere denne dag i vores by.

Optog gennem byen den 15. juni kl. 13.30

Gåtur gennem byen af Aabenraavej – Egholm – Kirkegade – Klintvej.

I kirkeskoven vil der være kaffe/te og saft på kande i teltet.

Medbring kager til at nyde i teltet eller på plænen i kirkeskoven.

Vi håber alle vil hejse flaget denne dag.

Gudstjeneste & pattegris

Søndag den 16. juni holder vi gudstjeneste i teltet i kirkeskoven. I den anledning serverer vi helstegt pattegris.

Der er ingen tilmelding, men det koster 50 kr. for voksne og 25 for børn.

Kom og vær med til en afslappet gudstjeneste i andre rammer og til hyggeligt samvær efter gudstjenesten.

Konfirmation 2020

Søndag den 16. juni kl. 19.00 er der indskrivning til konfirmation 2020.

Vi starter i kirken med en kort gudstjeneste, og derefter går vi over i Missionshjemmet, hvor der er information om konfirmandundervisningen, og hvor der udfyldes sedler med navn og anden information.

Konfirmation i 2020 er den 3. maj.

21. juni kl. 9.30 - sommercafé

Udvidet formiddagscafe. Vi mødes som sædvanlig til en kop kaffe og så lidt mindre brød end ellers. Vi synger dejlige sommersange, som vi plejer at gøre.
Karen Margrethe Lorenzen fra Hjordkær har sammen med sin ægtefælle Åge været i Tanzania to gange og fortæller: ”I en lille by, Sumbawanga i Tanzania, ligger der en syskole for mindre bemidlede piger i alderen 18-23 år. Med et nyt taskeprojekt, som startede i efteråret 2018, kan vi være med til at løfte disse piger, så de kan få en bedre tilværelse.” Gennem billeder og fortælling skal vi møde sypigerne og høre om projektet, som de har engageret sig i. Efter foredraget serverer vi et dejligt pølsebord med lidt lune retter. Prisen denne dager 50 kr. For at lette serveringen foregår arrangementet ikke i konfirmandhuset, menMissionshjemmet, Klintvej 2.

Ægteskabswellness

Syv dates for par

Syv aftener, hvor man sammen med sin ægtefælle sidder og spiser et lækkert måltid mad. Efterfølgende er der oplæg og samtale mellem ægtefæller, ikke gruppesamtaler. Det er et kursus, som giver gode redskaber og sætter tanker i gang, og det er ikke at forveksle med parterapi.
Målet med ægteskabskursus er at skabe gode relationelle vaner, som kan hjælpe parrene med at vokse tættere sammen og hjælpe til, at ægteskabet vokser hele livet igennem.

Tilmelding senest 29. august til Robert S. Andersen rsa@km.dk, tlf. 5042 7987.

Start torsdag den 12. september

→ klik og se flere oplysninger

30. august kl. 9.30 – formiddagscafe

Kom med en tur til Israel

8 uger i Jerusalem! Arbejds- og trosfællesskab, undervisning, ture og oplevelser!

Lisa Oslo Jensen fra Tørring fortæller om Yad va Lev senior. Yad va Lev betyder hånd og hjerte, og det er Ordet og Israels volontørarbejde i Israel. Gennem praktisk arbejde rækkes evangeliet til det jødiske folk. Foruden arbejdet, er der mange gode oplevelser og god information – det er også en del af konceptet. Lisa er søster til Vibeke Oslo Rasmussen, som bor her i Hjordkær.

Spaghettigudstjeneste

Fredag den 30. august mødes vi igen til spaghettigudstjeneste.

Tilmelding til rsa@km.dk, men selv uden tilmelding er man selvfølgelig velkommen.