16/12 - 3. s. i advent

23/12 – 4. s. i advent

kl. 10.30 Robert Strandgaard Andersen

Skolens juleafslutning i kirken

Torsdag den 20. december kl. 08.30 og 09.30 kommer elever og lærere fra Hjordkær Skole og slutter året af i kirken med julesalmer og juleevangeliet.

Juleaften

Mandag den 24. december: I år er der fire gudstjenester. Så hvis du har hørt, at der sikkert ikke er plads juleaften, så passer det ikke i år. Gudstjenesterne er kl. 11.00, 13.00, 14.30 og 16.00. Hver gang synger vi de gode, gamle julesalmer, men der er også noget, der adskiller gudstjenesterne fra hinanden. Ved den tidlige gudstjeneste er der dukketeater for de mindste børn, som vi kender det fra spaghettiguds-tjenester. Ved de følgende to bliver der forhåbentlig krybbespil ved et ad Hoc børnekor. Den sidste er ganske klassisk, som man kender det fra tidligere. Så der er noget for enhver smag juleaften, og der er plads til alle!

Nytårsdag

Tirsdag den 1. januar, nytårsdag, kl. 16.00: gudstjeneste. Der er som tidligere år en skriftemålsgudstjeneste, hvor der er mulighed for at begynde året med at starte på en frisk. Når vi ser tilbage, er der meget, vi ikke fik gjort, selv om vi gerne ville, mange nytårsfortsætter, der ikke blev til noget. Nytårsdag er en god dag at lægge det gamle bag sig og se fremad, og det vil vi gøre i fællesskab. Efter gudstjenesten serverer vi et glas champagne og en bid kransekage.

Fredagscafé

Fredag den 25. januar kl. 9.30

Sognepræst Robert Strandgaard Andersen har været i Nepal, og vi skal se billeder og lære om landet og troen på verdens tag. Otte af verdens 10 højeste bjerge ligger i Nepal. Hinduismen og buddhismen fylder meget i billedet, men den kristne kirke vokser meget på trods af antikonverteringslove.

Fredagscafé

Fredag den 22. februar kl. 9.30

Sognepræst Morten Vibert fra Rise sogn var som teologistuderende i Afghanistan for at arbejde på KFUM’s soldaterhjem, hvor de udsendte soldater kunne få en pause og en snak og lidt hjemmebagt kage. Morten fortæller om arbejdet og udfordringerne, også når soldater dør.