21/7 – 5. s. e. trin.

kl. 10.30 Robert Strandgaard Andersen – kirkekaffe

Ægteskabswellness

Syv dates for par

Syv aftener, hvor man sammen med sin ægtefælle sidder og spiser et lækkert måltid mad. Efterfølgende er der oplæg og samtale mellem ægtefæller, ikke gruppesamtaler. Det er et kursus, som giver gode redskaber og sætter tanker i gang, og det er ikke at forveksle med parterapi.
Målet med ægteskabskursus er at skabe gode relationelle vaner, som kan hjælpe parrene med at vokse tættere sammen og hjælpe til, at ægteskabet vokser hele livet igennem.

Tilmelding senest 29. august til Robert S. Andersen rsa@km.dk, tlf. 5042 7987.

Start torsdag den 12. september

→ klik og se flere oplysninger

30. august kl. 9.30 – formiddagscafe

Kom med en tur til Israel

8 uger i Jerusalem! Arbejds- og trosfællesskab, undervisning, ture og oplevelser!

Lisa Oslo Jensen fra Tørring fortæller om Yad va Lev senior. Yad va Lev betyder hånd og hjerte, og det er Ordet og Israels volontørarbejde i Israel. Gennem praktisk arbejde rækkes evangeliet til det jødiske folk. Foruden arbejdet, er der mange gode oplevelser og god information – det er også en del af konceptet. Lisa er søster til Vibeke Oslo Rasmussen, som bor her i Hjordkær.

Spaghettigudstjeneste

Fredag den 30. august mødes vi igen til spaghettigudstjeneste.

Spaghettigudstjenester starter kl. 17.00, og efter en kort gudstjeneste spiser vi sammen. Vi er færdige kl. 18.30, så alle kan nå hjem til Disneysjov, eller hvad weekenden ellers byder på.

Tilmelding til rsa@km.dk, men selv uden tilmelding er man selvfølgelig velkommen.