27/10 – 19. s. e. trin.

3/11 – Allehelgen

kl. 10.30 Robert Strandgaard Andersen – kirkekaffe

Julekor

- et samarbejde med Bjolderup/Uge sogne

Sammen med organist i Bjolderup/Uge kirker, Anette Mouritsen, vil vi i år lave et julekor til at synge julen ind i vores kirker. Alle er meget velkomne til at være med.

Vi øver i Konfirmandhuset mandage kl. 19.00 - 21.30, og hver gang er der opvarmning af krop og stemme og korøvelse med kaffepause og kage. Vi vil forsøge at sammensætte et program, der giver tilpas udfordringer til både nye og mere øvede korsangere – så kom trygt og vær med!

Opstart mandag den 21.oktober kl. 19.00 – 21.30 i Konfirmandhuset. Derefter mødes vi hver mandag og slutter sæsonen af med at synge julen ind i Uge kirke den 1. december kl. 14 og i Hjordkær kirke den 5. december kl. 19.

Flere oplysninger og tilmelding til Christa Meilandt organist@hjordkaerkirke.dk.

Deltagelse er gratis! Blot man medbringer gå-på-mod og godt humør ϑ

Syng Kim Larsen sange

Onsdag den 23. oktober kl. 19.00 får vi besøg af GAZVæRK. Sammen vil vi synge Kim Larsens sange. Netop den dag kunne Kim Larsen være fyldt 74 år.

Kom og vær med til en festlig musik-gudstjeneste!

Aftenen slutter med kaffe/the i våbenhuset.

Streetworker

25. oktober 2019 kl. 9.30
Unge kan bøvle med mange ting, og kommunen har ansat nogle voksne til at hjælpe dem. En af dem er Karina Blom, som er streetworker i Aabenraa kommune, med bl.a. Hjordkær som sit område. Arbejdet hører ind under SSP i Aabenraa kommune, som står for Skole, Socialforvaltning og Politi. Hun færdes med de unge for at hjælpe dem med det, de bøvler med, fx kærester, forældre, lærere eller misbrug. Hun vil fortælle om arbejdet og om udfordringerne ved at være ung i dag.

Åbne Døre – om kristnes vanskelige kår andre steder i verden

22. november 2019 kl. 9.30
Forfølgelserne af kristne rundt om i verden er større, end vi aner. Det samme, som vi fejrer frit og uden modstand søndag efter søndag, det kan andre steder koster liv og førlighed eller kontakten til familien. Åbne Døre er en organisation, som arbejder med at støtte de forfulgte kristne og oplyse om deres kår hjemme i Danmark. Sognepræst Kim Legarth ved Haderslev Domkirke sidder i ledelsen for Åbne Døre og kommer forbi og fortæller, også ting, som man egentlig hellere ville være uvidende om. Men kom og lær, og hør om andre, som misunder os vores frihed.