Fredagscafé 31. august

Fredag den 31. august kl. 9.30 får vi besøg af sognepræst i Christiansfeld, Mie Skak Johansson, som også er formand for det folkekirkelige missionsselskab Mission Afrika, samt med i arrangementskomiteen til Danske Kirkedage. Vi skal derfor høre nyt fra både Danmark og Afrika.

Mie er en meget levende fortæller med stort engagement.

ALPHA kursus

ALPHA kursus i samarbejde med Bjolderup/Uge sogne.

START torsdag den 18. september.

TILMELDING til sognepræst Robert S. Andersen på 7466 6623 eller rsa@km.dk helst inden tirsdag d. 11. september

Flere oplysninger er på vej.

100-året for afslutningen på 1. verdenskrig

I anledning af 100-året for afslutningen for 1. verdenskrig inviteres til tre arrangementer:

• Mandag den 3. september kl. 16.30: Foredrag: VORE FALDNES MINDE
  • Mandag den 10. september kl. 16-20: CYKELTUR til mindestenene på kirkegårdene i Aabenraa, Ensted og Kliplev.
  • Mandag den 24. september kl. 16-20: BILUDFLUGT i egne biler til mindestenene i Aabenraa, Rise, Ravsted og Bov/Frøslev.

Klik her og se nærmere program