Spaghettigudstjeneste

Fredag den 25. maj kl. 17.00 - 18.30

Spaghettigudstjeneste i teltet i Kirkeskoven

Kom og vær med! Det bliver godt!

Gudstjeneste og pattegris

Søndag den 27. maj holder vi gudstjeneste i teltet i kirkeskoven. I den anledning serverer vi helstegt pattegris.

Der er ingen tilmelding, men det koster 50 kr. for voksne og 25 for børn.

Kom og vær med til en afslappet gudstjeneste i andre rammer og til hyggeligt samvær efter gudstjenesten.

Sommercafé

Fredag den 15. juni holder vi udvidet formiddagscafe. Vi mødes som sædvanlig til en kop kaffe og så lidt mindre brød end ellers. Vi synger dejlige sommersange, som vi plejer at gøre.
Den 15. juni er Valdemarsdag, så vi har også et foredrag ved Danmarkssamfundet om deres arbejde for Dannebrog. Efter foredraget serverer vi et dejligt pølsebord med lidt lune retter. Prisen denne dag er 50 kr. For at lette serveringen foregår arrangementet ikke i konfirmandhuset, men Missionshjemmet, Klintvej 2.

ALPHA kursus

ALPHA kursus starter torsdag den 28. august.

TILMELDING til sognepræst Robert S. Andersen på 7466 6623 eller rsa@km.dk helst inden tirsdag d. 21. august

Flere oplysninger er på vej.

Fredagscafé 31. august

Fredag den 31. august kl. 9.30 får vi besøg af sognepræst i Christiansfeld, Mie Skak Johansson, som også er formand for det folkekirkelige missionsselskab Mission Afrika, samt med i arrangementskomiteen til Danske Kirkedage. Vi skal derfor høre nyt fra både Danmark og Afrika.

Mie er en meget levende fortæller med stort engagement.