Folkekirkens Ungdomskor stævne 1. - 5. juli 2015 i Aarhus

6 piger fra børne- og ungdomskoret repræsenterede Hjordkær kirke til FUK´s, Folkekirkens Ungdomskor, landstævne i dagene 1. - 5. juli. Vi var sammen med godt 300 andre korsangere fra hele landet til korstævne, denne gang i Aarhus.  Det var nogle vidunderlige dage med masser af sang. Vi øvede i mange, mange timer. Vi svedte i øvelokalernerne oppe under taget på musikskolen, men også i klasseværelserne, hvor vi sov. Vi stod i kø ved toilet og i baderum. Vi  nød den lækre mad i musikhuset. Vi sang koncert i Lukaskirken og til gudstjenesten om søndagen i Poulskirken. Som afslutning sang vi alle til en kæmpe koncert i musikhuset.

Det var en stor oplevelse af være sammen med så mange sangere. Som en af pigerne sagde: De er allesammen så venlige. Overalt bliver vi mødt med smil. Det bliver man i godt humør af. Det er naturligvis også noget særligt at synge i kor hos nogle af Danmarks bedste børnekorledere.

Vi havde det rigtig hyggeligt med hinanden og nød at have Elisabeth, mormor til en af vore piger, med.

Trætte og glade vendte vi næsen hjemad med gode indtryk og nye sange i hjertet.

Herunder en lille video fra stævnet ...