Næste gudstjeneste

Initierer fildownloadvedtægter

Initierer fildownloadtakster

Sommercafé 16. juni

Fredag den 16. juni holder vi udvidet formiddagscafe.
Vi mødes som sædvanlig til en kop kaffe og så lidt mindre brød end ellers.
Ved sommerfesten medvirker organist og kirkesanger, og vi synger dejlige sommersange.
Vi har også et foredrag ved Michael Castor under titlen ”Frihedens sange”, hvor han fortæller om danske og udenlandske sange for krigsårene omkring 2. verdenskrig. Vi skal også synge nogle af dem.
Efter foredraget serverer vi et dejligt pølsebord med lidt lune retter. Prisen denne dag er 50 kr., og for at lette serveringen foregår arrangementet ikke i konfirmandhuset, men i Missionshjemmet, Klintvej 2.

Fredagscafe 25. august

Et liv, når det for alvor skal være sjovt

Fredag den 25. august har vi igen ordinær formiddagscafe. Vi får besøg af sognepræst Jørgen Johansen fra Hejnsvig, som udover at have været flymekaniker og tryllekunstner nu også er endt som sognepræst. Vi får smag på lidt af hvert denne formiddag, både sjov, alvor og lidt trylleri.

Spaghettigudstjenester

Kirken er også for børn.

- vi mødes udvalgte fredage kl. 17

- vi holder gudstjeneste i børnehøjde

- vi spiser sammen

- det er både hyggeligt og sjovt

Hold øje med den lille fyr. Hver gang han dukker op, er der spaghettigudstjeneste!

Indsamling i kirken hver søndag

Der holdes indsamling i kirken hver søndag. Så giv en gave. Derved støtter du følgende:

Dansk Kherwara Mission

Den Blå Oase