Næste gudstjeneste

10.30 RSA

Kirkegården

Initierer fildownloadvedtægter

Korprojekt: ”Syng julen ind”

Så er det tid til endnu en omgang ad hoc kor. Her er der brug for sangere i alle aldre, med eller uden kor-erfaring. Det vigtigste er lysten til at synge!

Afsæt fem aftener til at øve: torsdage fra den 26. oktober og gennem november måned. Hver af aftenerne kl. 19.00-21.30

Initierer fildownloadse mere

Fredagscafé 27. oktober kl. 9.30

Reformationen og os. Sognepræst Jørgen Jørgensen fra Aabenraa fortæller lidt om, hvor han i god reformatorisk stil er gået nye veje for at gøre kristendommen åben og levende, og denne formiddag står i reformationens tegn.

Reformationsfestgudstjeneste 29. oktober

Vi holder højmesse som sædvanlig, men det bliver en fest, og der skal synges både ægte Luthersalmer og nye salmer for at fejre, at reformationen stadig lever.

Festaften med Luther-lagkage 31. oktober

På selve dagen for reformationen er menighedsrådet vært ved et kagebord med Luther-lagkage. Sognepræsten holder et muntert oplæg om reformationen, og der bliver sang og festlig stemning.

Katharina Luther – munkens brud

Den 10. november kl. 19.00

I forestillingen møder vi Luthers kone, Katharina, netop som Luther er død, og hun kommer ind i slotskirken i Wittenberg. Luther har via testamente sikret, at deres børn kan blive sammen med deres mor - men lovgivningen vil ikke anerkende, at en enke beholder sine børn. Forestillingen bliver hendes forsvarstale overfor publikum, hvor hun fortæller sin spændende og smertefulde livshistorie. Forestillingen viser reformationens konsekvenser for en konkret kvindes liv – samtidig hører vi om Luthers reformerende tanker og handlekraft.

Forestillingen sættes i musik med sære, kendte og finurlige instrumenter tilsat reformerende guitarpedaler og loopmaskine og afspejler det autentiske tidsbillede, bygger bro, rammer forestillingens karakterer ind og udvikler sig til et nutidigt lydbillede. Musikteatret TRIOfabula og Måle Fortælleteater er estimerede turnéteatre og har skabt forestillingen i fællesskab.

Anette Jahn: manus og Katharina Luther

Tine K. Skau: musikdramatiker, komponist og musiker

Instruktør: Peter Kunz

Levende musik, levende fortælling og spil-levende kulturhistorie!

Læs mere på Åbner eksternt link i et nyt vinduewww.tinekskau.dk og Åbner eksternt link i et nyt vinduewww.maalefortaelleteater.dk

Fredagscafé 24. november kl. 9.30

Bibelen – verdens mest læste bog. Vi får vi besøg af Bodil Skjøtt. Hun er teolog og generalsekretær for Israelsmissionen. Hun er en levende og medrivende fortæller og vil hjælpe os til at forstå, hvorfor bibelen stadigvæk i dag oversættes til nye sprog og er så læst, som den er. I Danmark står der en bibel i de fleste hjem, og Bodil hjælper med at støve den af.

Syng julen ind

Torsdag den 30. november kl. 19.00 følger vi den gode tradition og synger julen ind i kirken.

Efterfølgende er der kaffe og æbleskiver i Missionshjemmet.

Adventsfest 8. december kl. 14.30

Vi starter adventsfesten i kirken og fortsætter i Missionshjemmet, hvor menighedsrådet er vært ved kage og kaffe.

Vi får i år besøg af Rødekro-koret, som også folk fra Hjordkær synger med i.

Sognepræsten optræder desuden på slap line.

Spaghettigudstjenester

Kirken er også for børn.

- vi mødes udvalgte fredage kl. 17

- vi holder gudstjeneste i børnehøjde

- vi spiser sammen

- det er hyggeligt og sjovt

- vi er færdige kl. 18.30

- det koster 25 kr. for voksne at spise med

- det er gratis for børn

3. november kl. 17.00

Vi strikker Dåbsklude

Har du lyst til at komme forbi, så mødes vi igen i konfirmandhuset og strikker dåbsklude.

Pind str. 2½ - 3 medbringes. Eget strikketøj må gerne tages med. Der vil være kaffe på kanden.

6. november kl. 19.00

Indsamling i kirken hver søndag

Der holdes indsamling i kirken hver søndag. Bidrag til indsamlingen kan lægges i kirkebøssen ved døren eller via MobilPay på tlf. +45 40 33 81 35. Giv gerne en gave. Derved støtter du følgende:

Danske Sømands- og Udlandskirker

Den Blå Oase

Kirkeligt børne- og ungdomsarbejde i Hjordkær