Næste gudstjeneste

Kirkegården

Initierer fildownloadvedtægter

Fredagscafé 23. februar kl. 9.30

Kirkekaffe er ikke bare det, vi drikker hver anden uge i Hjordkær. Det er også navnet på et hjælpeprojekt, hvor igennem sognepræst Kjeld B. Nielsen fra Hinnerup importerer kaffe og lader overskuddet (fortjenesten) gå tilbage til de bønder, der dyrker den i Nicaragua. Vi skal både høre om og smage på kaffen.

Tedrikkerne skal dog ikke fortvivle denne tirsdag. Vi skal nok huske teen.

Morgenkaffe med konfirmander

Søndag den 18. marts kl. 09.30 gentager vi efterårets succes med morgenkaffe til konfirmanderne og de kirkegængere, der har lyst til at møde op og være sammen med konfirmanderne.

Formiddagscafé 23. marts

Sognepræst Robert Strandgaard Andersen har igen været i Tanzania for at undervise på bibelskolen i Sikonge.

Det fortæller han om og viser friske billeder.

Da han bad om en kollekt til boggaver for eleverne ved to gudstjenester i januar kom der over 5.000 kr. ind. Kom og hør, hvad de blev brugt til.

Påske i Hjordkær Kirke

Palmesøndag den 25. marts kl. 10.30

Familiegudstjeneste, hvor minikonfirmanderne medvirker.

Skærtorsdag den 29. marts

kl. 16.30 påskemåltid i Missionshjemmet

kl. 19.30 nadvergudstjeneste i kirken

Langfredag den 30. marts kl. 10.30

Gudstjeneste hvor ad hoc kor medvirker

Påskedag den 1. april kl. 10.30

Festlig fejring af Jesu opstandelse

Efter gudstjenesten: champagne i præstegården

2. påskedag den 2. april kl. 10.30

Gudstjeneste med flere af påskens gode salmer

Formiddagscafé 20. april

Vi skal synge sammen. Til en almindelig formiddagscafe synger vi en fem sange. Denne formiddag synger vi endnu flere.

Hvis nogen har en favoritsang, de gerne vil have  sunget og måske endda fortælle om, så er det chancen denne formiddag.

Vi har højskolesangbøger og salmebøger til rådighed, og hvis nogen har andre ønsker kan de afleveres til sognepræsten i god tid, og så kan de også komme med.

3. års dåbsjubilæum 20. april

Ved spaghettigudstjenesten den 20. april er der dåbsjubilæum for alle børn døbt i 2015.

Husk at skrive det i kalenderen.

De, der er døbt i Hjordkær får en personlig invitation.

Er man flyttet til siden, må man endelig henvende sig og melde sig til.

Besøg fra Mission Øst

Kim Hartzner

Til gudstjenesten 22. april får vi besøg af Kim Hartzner, leder af organisationen Mission Øst. Mission Øst er en kristen hjælpeorganisation, som ofte er først på pletten, når der skal uddeles nødhjælp ude i verden. Den arbejder sammen med både EU og FN.

Organisationen holder efterfølgende generalforsamling med frokost, og ved den lejlighed kan man høre om arbejdet i bl.a. Armenien, Irak og Nepal. Bl.a. skal vi virtuelt til stede i en flygtningelejr i Irak. Kirkefrokosten er for alle, uden tilmelding og gratis. Arrangementet slutter kl. 16.00.

Menighedsmøde

Den 24. april kl. 19.00 – 19.30 afholder menighedsrådet vores årsmøde, som kaldes menighedsmøde, hvor rådet kort redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget.

Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.

Der vil være kaffe på kanden og tid til spørgsmål.

Formiddagscafé 18. maj

Brødremenigheden i Christiansfeld er unik. Fordi den har gemt levnedsbeskrivelser af alle dens medlemmer, og denne formiddag skal vi dykke ned i nogle af dem fra 1700 tallet, som folk fra Burkal efterlod sig. Hvem var de, og hvad tænkte de om livet.

Vi får besøg af sognepræst Henrik Bo Jacobsen, som i en studieorlov dykkede ned i sådanne levnedsbeskrivelser. Så kom med på en rejse tilbage i tiden.

Gudstjeneste & pattegris

Søndag den 27. maj holder vi gudstjeneste i teltet i kirkeskoven. I den anledning serverer vi helstegt pattegris.

Der er ingen tilmelding, men det koster 50 kr. for voksne og 25 for børn.

Kom og vær med til en afslappet guds- tjeneste i andre rammer og til hyggeligt samvær efter gudstjenesten.

Sognepræsten holder vinterferie

Sognepræst Robert S. Andersen holder vinterferie fra mandag den 12/2 til og med onsdag den 28/2.

I denne periode varetages embedet af sognepræst Elizabeth Dalsgaard Fonsmark fra Hellevad/Egvad på tlf 2374 0880 eller Åbner vindue til at sende en mailedf(at)km.dk

Spaghettigudstjenester

Kirken er også for børn.

- vi mødes udvalgte fredage kl. 17

- vi holder gudstjeneste i børnehøjde

- vi spiser sammen

- det er hyggeligt og sjovt

- vi er færdige kl. 18.30

- det koster 25 kr. for voksne at spise med

- det er gratis for børn

Fredag den 16. marts kl. 17.00 - 18.30

Fredag den 20. april kl. 17.00 - 18.30

Fredag den 25. maj kl. 17.00 - 18.30

Babysalmesang, start 15. marts

Nyt hold starter torsdag den 15. marts kl. 10

Babysalmesangen foregår på følgende 8 torsdage:

15. marts

22. marts

3. maj

17. maj

24. maj

Babysalmesangen ledes af Hanne Kristesen og Vibeke Rasmussen.

Tilmelding foregår til Hanne Kristesen pr. mail: Åbner vindue til at sende en mailhrk(at)blaakors.dk

Yderligere information kan fås hos Hanne på telefon 51936385 eller Vibeke på telefon 22363867.

Strikaften - dåbsklude

Vi finder striktøjet frem og mødes i konfirmandhuset.

Pind str. 2½ - 3 medbringes. Eget strikketøj må gerne tages med.

Der er kaffe på kanden.

Vi mødes følgende dage:

Torsdag den 22. februar kl. 19 – 21.

Mandag den 19. marts kl. 19 – 21.

Indsamling i kirken hver søndag

Der holdes indsamling i kirken hver søndag. Bidrag til indsamlingen kan lægges i kirkebøssen ved døren eller via MobilPay på nr. 61188. Giv gerne en gave. Derved støtter du følgende:

Søndagsskolerne i Danmark

Marts 2018

Kirkeligt børne- og ungdomsarbejde i Hjordkær

Christian Vestergaard, Bangladesh