Næste gudstjeneste

Initierer fildownloadvedtægter

Besøg fra Mission Øst

Kim Hartzner

Til gudstjenesten 22. april får vi besøg af Kim Hartzner, leder af organisationen Mission Øst. Mission Øst er en kristen hjælpeorganisation, som ofte er først på pletten, når der skal uddeles nødhjælp ude i verden. Den arbejder sammen med både EU og FN.

Organisationen holder efterfølgende generalforsamling med frokost, og ved den lejlighed kan man høre om arbejdet i bl.a. Armenien, Irak og Nepal. Bl.a. skal vi virtuelt til stede i en flygtningelejr i Irak. Kirkefrokosten er for alle, uden tilmelding og gratis. Arrangementet slutter kl. 16.00.

Menighedsmøde

Den 24. april kl. 19.00 – 19.30 afholder menighedsrådet vores årsmøde, som kaldes menighedsmøde, hvor rådet kort redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget.

Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.

Der vil være kaffe på kanden og tid til spørgsmål.

Formiddagscafé 18. maj

Brødremenigheden i Christiansfeld er unik. Fordi den har gemt levnedsbeskrivelser af alle dens medlemmer, og denne formiddag skal vi dykke ned i nogle af dem fra 1700 tallet, som folk fra Burkal efterlod sig. Hvem var de, og hvad tænkte de om livet.

Vi får besøg af sognepræst Henrik Bo Jacobsen, som i en studieorlov dykkede ned i sådanne levnedsbeskrivelser. Så kom med på en rejse tilbage i tiden.

Gudstjeneste & pattegris

Søndag den 27. maj holder vi gudstjeneste i teltet i kirkeskoven. I den anledning serverer vi helstegt pattegris.

Der er ingen tilmelding, men det koster 50 kr. for voksne og 25 for børn.

Kom og vær med til en afslappet guds- tjeneste i andre rammer og til hyggeligt samvær efter gudstjenesten.

Konfirmander i Hjordkær Kirke, 6. maj 2018

Initierer fildownloadSe listen over konfirmander i Hjordkær Kirke, 6. maj 2018.

Spaghettigudstjenester

Kirken er også for børn.

- vi mødes udvalgte fredage kl. 17

- vi holder gudstjeneste i børnehøjde